Jolanda Boekhout

Home > Trouwambtenaren > Jolanda Boekhout

Jolanda Boekhout

Mag ik mij voorstellen: mijn naam is Jolanda Boekhout, moeder van een zoon en een dochter en vijf kleinkinderen.

Mijn wortels liggen in dit mooie Friesland kan ik wel zeggen, ook al ben ik hier niet geboren. Ik ben een sportieve tante die graag buiten is om te sporten en te genieten van de natuur.

Destijds ben ik gevraagd om BABS te worden en dit doe ik nu al jaren met veel plezier. Het is heel bijzonder om voor deze speciale dag met jullie mee te denken en te overleggen wat jullie ervan verwachten. Ieder mens is uniek en het is interessant is om daar kennis mee te maken. In mijn jarenlange vrijwilligerswerk vond ik dat juist ook een van de pluspunten.

Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om na het intakegesprek met het aanstaande bruidspaar of aanstaande partners er een mooie ceremonie van te maken, met een persoonlijk verhaal, op welke locatie dan ook. Het is ook fijn dat er veel eigen inbreng mogelijk is, dan wordt het echt jullie dag!

Een ongedwongen bijeenkomst, waar het bruidspaar en hun gasten zich prettig bij voelen, is wat ik fijn vind om te creƫren. Het is dan ook een eer dat ik daaraan mee mag werken.

Hoe mooi is het om twee mensen die duidelijk voor elkaar gekozen hebben de dag van hun leven te bezorgen. We gaan ervoor!

Tot ziens.


Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale aangifte afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 1013 9790
E-mailadres: j.boekhout@8ktd.nl

Trouwen in Achtkarspelen

Wil je informatie over trouwen of een geregistreerd partnerschap in de gemeente Achtkarspelen? Wij hopen dat je op deze website alle antwoorden op je vragen vindt.

Als dat niet lukt kun je het reactieformulier invullen of bellen naar telefoonnummer 14 0511.