Tineke Helmus

Home > Trouwambtenaren > Tineke Helmus

Tineke Helmus

Hallo bruidspaar,

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Jullie besluiten om samen door het leven te reizen. Wat een prachtig vooruitzicht! Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand vind ik het een grote eer om twee mensen te mogen trouwen. Ik doe dat met veel plezier en ik kom dan ook eerst bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie achtergronden met natuurlijk jullie liefdesverhaal en vertel ik wat jullie van mij kunnen verwachten. Dit alles in overleg met jullie, want samen maken we van de huwelijksplechtigheid een onvergetelijk moment! Het is tenslotte jullie trouwdag..

Mijn naam is Tineke Helmus en ik woon in de mooie Friese Wouden. Mijn grote hobby en passie is reizen. Ik werk als zzp’er voor mijn eigen mobiele reisbureau en daarnaast ben ik werkzaam als communicatiemedewerker. Ik houd van verbinden, schrijven en reizen. Deze ingrediënten samen maakt, dat ik jullie door middel van een mooie persoonlijke toespraak in de echt verbind, zodat jullie daarna samen door het leven reizen als echtpaar.

Graag tot ziens of Oant sjen!


Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale aangifte afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 5577 4352
E-mailadres: t.helmus@8ktd.nl