Dag aanstaand bruidspaar of partners,

Ik zou het waanzinnig leuk vinden om jullie huwelijk of partnerschap te voltrekken en vind het een eer om jullie toespraak te personaliseren voor één van de belangrijkste momenten van jullie dag!

Reeds vijftien jaar sluit ik met veel passie huwelijken. Ik vertel jullie liefdesverhaal op een persoonlijke wijze, met uitstraling, kracht en een tikkiehumor, op een manier die bij jullie past.

Vooraf aan jullie dag ontmoeten wij elkaar live. We gaan dan samen op zoek naar de juiste ingrediënten voor jullie ceremonie. Tijdens dat moment bespreken we de leuke, minder leuke, lieve, warme, maar ook grappige en soms gênante momenten. Dit kan luchtig, of juist heel intiem, het is maar net wat bij jullie past.

Daarna ga ik aan de slag om voor jullie een onvergetelijke toespraak te schrijven. De ideale sfeer voor jullie Perfect Wedding is wat ik graag creëer. Voor mij is dit geslaagd als ik jullie en jullie gasten weet te amuseren en te ontroeren.

Jullie huwelijkssluiting en de ceremonie kan in het Nederlands maar ook in het ‘’Frysk’’of in het Engels.

Welke Babs jullie ook kiezen, ik wens jullie alle succes met de voorbereidingen en wens jullie een prachtig dag toe!.

Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale aangifte afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-21124200
E-mailadres: a.degroot@8ktd.nl