Een speciaal moment, een bijzondere dag, twee unieke mensen die ja tegen elkaar willen zeggen in de gemeente Achtkarspelen of Tytsjerksteradiel. Wel iets anders dan het begeleiden van kinderen als leerkracht en ondersteuningscoördinator op een basisschool, waarbij het opvallende kind centraal staat. Als echtgenoot en vader woon ik in de smûke Wâlden.

Mijn doel is om tijdens het voorgesprek de tijd even stil te zetten. Samen de tijd nemen om achterom te kijken, vooruit te kijken en de verbintenis tussen twee geliefden in het zonnetje te zetten. 

Ik vind het belangrijk om op een persoonlijke manier aan te sluiten bij eventuele wensen van het bruidspaar. Het is hun dag, hun moment om met de familie, vrienden en bekenden de nodige aandacht te schenken aan het huwelijk of het partnerschap. Dit kan in het Nederlands en Fries of we gaan eventueel de uitdaging aan met een andere taal. 

Wanneer er kinderen zijn, wordt daar tijd voor gemaakt om in overleg hen te betrekken bij de ceremonie.

Het levensverhaal met ups en downs, met de nodige grappen en grollen, maar vaak ook met bijzondere herinneringen. Het bruidspaar vertelt niet meer dan ze zelf willen. Tijdens het voorgesprek ervaar je hoe je samen als echtpaar, partners en ambtenaar naar die belangrijke gebeurtenis groeit. Alle bruidsparen hebben op deze manier iets unieks en dat maakt het zo speciaal. 

Het is voor mij iedere keer een geweldig mooie uitdaging om tijdens dat fijne moment in hun leven, iets extra‘s te bieden door een aansprekend en herkenbaar verhaal voor het bruidspaar en de aanwezigen te mogen vertellen.

Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale aangifte afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs. 

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een BABS, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

E-mailadres: k.politiek@8ktd.nl